AnaSayfa / Genel / Kahve falında ezan ve sela duymak

Kahve falında ezan ve sela duymak

Kahve falında ezan ve sela duymak zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve fal sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ezan ve sela duymak gördüyseniz:

  • Sağlığınıza biraz daha özen gösterin.

Kahve falında ezan ve sela duymak çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sela duymak planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına tabir olunur.

Kahve falında sela sesi duymak çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, özel muamele göreceğine delalet eder.

Kahve falında ölen birinin selasını duymak girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, gelirinden yana memnun olacağına rivayet eder.

Kahve falında sela okunduğunu duymak çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına işarettir.

Kahve falında cuma selası duymak gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi selasının okunduğunu duymak kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cenaze selası duymak kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir