AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenaze selası duymak

Kahve falında cenaze selası duymak

Kahve falında cenaze selası duymak kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında cenaze selası duymak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizi, sanatsal konuları veya aşk hayatınızı ilgilendiren konularda, istediklerinize dikkat etmelisiniz.

Kahve falında cenaze selası duymak istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babasının selasını duymak isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında selasının verildiğini duymak sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, kişisel yeteneklerini geliştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin selasını duymak iş değişikliğine gidileceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi selanı duymak günahkar olacağı işlere gireceğine, fal sahibinin hayatının kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sela duymak girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cuma selası duymak dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının selasını duymak üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, yapılan planların alt üst olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir