AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi selasının okunduğunu duymak

Kahve falında kendi selasının okunduğunu duymak

Kahve falında kendi selasının okunduğunu duymak çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi selasının okunduğunu duymak gördüyseniz:

  • Canınızı sıkan kişilere direk olarak karşı çıkmanız da, pasif kalmaktan daha verimli olabilir.

Kahve falında kendi selasının okunduğunu duymak ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında sela okunduğunu duymak keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına inanılır.

Kahve falında sela okunması görmek başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına delalettir.

Kahve falında sela okunduğunu görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü selası duymak istediği noktalara geleceğine, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakının selasını duymak çok büyük başarılara kavuşacağına, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi selasını duymak işinin gücünün de hep rast gideceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sela duymak rakiplerini mağlup edeceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir