AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birinin selasını duymak

Kahve falında ölen birinin selasını duymak

Kahve falında ölen birinin selasını duymak çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, adını herkese duyuracağına, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, daha rahat para kazanacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, düşmanların önlerinin açılacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen birinin selasını duymak gördüyseniz:

  • Kendi hak ya da ihtiyaçlarınız için sesinizi çıkartmanız gerekiyor.

Kahve falında ölüm selası duymak kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının selasını duymak her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına inanılır.

Kahve falında kendi selanı duymak zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için falı kapatan kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına inanılır.

Kahve falında babasının selasını duymak çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, para kazanmaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında kendi selasını duymak yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakının selasını duymak elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına rivayet eder.

Kahve falında cenaze selası duymak hayırlı adımlar atacağına, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında cuma selası duymak hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir