AnaSayfa / Genel / Kahve falında sela okunduğunu duymak

Kahve falında sela okunduğunu duymak

Kahve falında sela okunduğunu duymak günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine alamet eder.

Kahve falında sela okunduğunu duymak gördüyseniz:

  • Resmi kuruluşlarla problemler söz konusu olabilir.

Kahve falında kendi selasının okunduğunu duymak dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında sela okunduğunu duymak atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, şifa ve moral bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sela okunduğunu görmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine işarettir.

Kahve falında sela okunması görmek işlerinin yoluna gireceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında sela duymak bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının selasını duymak tüm sıkıntıların giderileceğine, güzel günler için yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü selası duymak inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yakının selasını duymak yol yordam öğretileceğine, işlerinin karışacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir