AnaSayfa / Genel / Kahve falında sela sesi duymak

Kahve falında sela sesi duymak

Kahve falında sela sesi duymak sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine alamet eder.

Kahve falında sela sesi duymak gördüyseniz:

  • Garip ya da ani tepkiler ilişkilerinize zarar verebilir.

Kahve falında sela sesi duymak tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına inanılır.

Kahve falında kendi selanı duymak iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi selasını duymak kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına işarettir.

Kahve falında kendi selasının okunduğunu duymak hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının selasını duymak karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına tabir olunur.

Kahve falında sela okunduğunu duymak hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babasının selasını duymak malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına yorulur.

Kahve falında sela duymak iş hayatında çok güzel işler yapacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir