AnaSayfa / Genel / Kahve falında cuma selası duymak

Kahve falında cuma selası duymak

Kahve falında cuma selası duymak rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, verdiği emeklerin heba olacağına, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında cuma selası duymak gördüyseniz:

  • Aileniz içinde bazı fikir ayrılıkları olabilir.

Kahve falında cuma selası duymak sorunlu bütün olayların düzeleceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında cuma selasını duymak yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında cuma selası okumak maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine delalettir.

Kahve falında ölüm selası duymak deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ezan ve sela duymak hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına delalettir.

Kahve falında birinin selasını duymak maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında selasını duymak mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında yakının selasını duymak yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir