AnaSayfa / Genel / Kahve falında sela duymak

Kahve falında sela duymak

Kahve falında sela duymak yeni bir eve sahip olacağına, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine işarettir.

Kahve falında sela duymak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın yapması olası olan teklifleri kabul etmemelisiniz.

Kahve falında cuma selası duymak düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, yeni bir sayfa açacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının selasını duymak işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında babasının selasını duymak rahatsızlık vereceğine, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına yorulur.

Kahve falında kendi selasının okunduğunu duymak ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ezan ve sela duymak efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında sela okunduğunu duymak işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında cuma selasını duymak sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, kar sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sela sesi duymak kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir