AnaSayfa / Genel / Kahve falında ezan sesi duyup uyanmak

Kahve falında ezan sesi duyup uyanmak

Kahve falında ezan sesi duyup uyanmak patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, dinde bilginleşeceğine, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına, hainlik yapacağına, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna delalettir.

Kahve falında ezan sesi duyup uyanmak gördüyseniz:

  • Bazı plan, iş ya da ilişkileriniz giderek daha da zarar verici olmaya başlayabilir.

Kahve falında ezan sesi duyup uyanmak aksiliklerin yaşanacağına, yüzünü güldüreceğine alamet eder.

Kahve falında sesini duyuramamak iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına işarettir.

Kahve falında bağırmak ama sesini duyuramamak çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bağırmak sesini duyuramamak hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına işarettir.

Kahve falında birine sesini duyuramamak alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, istediği gibi yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ses duyup korkmak darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine rivayet eder.

Kahve falında bağırıp sesini duyuramamak iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına inanılır.

Kahve falında sesini kimseye duyuramamak daha büyük adımlar atılacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir