AnaSayfa / Genel / Kahve falında sesini kimseye duyuramamak

Kahve falında sesini kimseye duyuramamak

Kahve falında sesini kimseye duyuramamak aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, kazancının da eksilmeyeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sürekli tartışacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında sesini kimseye duyuramamak gördüyseniz:

  • Beklenmedik değişiklikler veya gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında sesini kimseye duyuramamak fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine sesini duyuramamak kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sesini duyuramamak çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine delalettir.

Kahve falında bağırmak sesini duyuramamak kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bağırıp sesini duyuramamak işlerinin günden güne daha da bozulacağına, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine inanılır.

Kahve falında bağırmak ama sesini duyuramamak geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, şansının yaver gideceğine delalet eder.

Kahve falında ses duyuramamak büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ses duyup korkmak iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir