AnaSayfa / Genel / Kahve falında ses duyup korkmak

Kahve falında ses duyup korkmak

Kahve falında ses duyup korkmak kısmetsizlik yaşayacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, önün açılacağına, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında ses duyup korkmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla ısrarcı ya da iddiacı olmak yerine, sabırlı olmanız daha faydalı olabilir.

Kahve falında ses duyup korkmak üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında ses duyuramamak maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına işaret eder.

Kahve falında bağırmak ama sesini duyuramamak sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bağırıp sesini duyuramamak hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine işaret eder.

Kahve falında ezan sesi duyup uyanmak sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sesini duyuramamak kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında birine sesini duyuramamak eşler arasına kara kedi gireceğine, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında bağırmak sesini duyuramamak işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir