AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağırmak ama sesini duyuramamak

Kahve falında bağırmak ama sesini duyuramamak

Kahve falında bağırmak ama sesini duyuramamak sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, büyük bir işe kavuşacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında bağırmak ama sesini duyuramamak gördüyseniz:

  • Şu an için daha iyi bir fikriniz olmasa da, boşa çıkan zaman daha iyi değerlendirebilir.

Kahve falında bağırmak ama sesini duyuramamak satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bağırmak sesini duyuramamak ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, cesaret ve inançla hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında birine sesini duyuramamak büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, sağlığını da kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında sesini kimseye duyuramamak gelir kaynaklarının kuruyacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında bağırıp sesini duyuramamak adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında sesini duyuramamak hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına inanılır.

Kahve falında ses duyuramamak doktordan doktora koşturacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ezan sesi duyup uyanmak hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir