AnaSayfa / Genel / Kahve falında sesini duyuramamak

Kahve falında sesini duyuramamak

Kahve falında sesini duyuramamak halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerinin başarılı olacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına rivayet eder.

Kahve falında sesini duyuramamak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi partnerinize karşı ifade ederken konuşmaktan ziyade duygularınızla belli etmeye çalışınız.

Kahve falında sesini kimseye duyuramamak rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına işaret eder.

Kahve falında bağırıp sesini duyuramamak kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında sesini duyuramamak sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında bağırmak ama sesini duyuramamak hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ses duyup korkmak refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, hasret gidereceğine işarettir.

Kahve falında birine sesini duyuramamak geçiminin zorlaşacağına, söylediklerinin çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ezan sesi duyup uyanmak iş hayatında terfi alınacağına, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bağırmak sesini duyuramamak kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir