AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine sesini duyuramamak

Kahve falında birine sesini duyuramamak

Kahve falında birine sesini duyuramamak herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, yaşadığı muhitin yenileneceğine, merdiven atlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine sesini duyuramamak gördüyseniz:

  • Planlardaki bir değişiklik kaçırmak istemeyeceğiniz bir maceranın önünü açabilir.

Kahve falında sesini duyuramamak sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bağırmak ama sesini duyuramamak çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, hasadının tarlasında kalacağına işaret eder.

Kahve falında bağırmak sesini duyuramamak araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ezan sesi duyup uyanmak yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, lüksünün artacağına işaret eder.

Kahve falında ses duyup korkmak umutsuz olacağına, üzüleceğine, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine alamet eder.

Kahve falında birine sesini duyuramamak maddi imkânların günden güne çoğalacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına tabir olunur.

Kahve falında ses duyuramamak çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında sesini kimseye duyuramamak kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir