AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağırmak sesini duyuramamak

Kahve falında bağırmak sesini duyuramamak

Kahve falında bağırmak sesini duyuramamak birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, ekmeğinin bereketleneceğine, anlaşmalardan cayılacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine delalettir.

Kahve falında bağırmak sesini duyuramamak gördüyseniz:

  • İşlerinizi son dakikaya bırakmanın zararını görmeniz olasıdır.

Kahve falında bağırmak ama sesini duyuramamak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına işarettir.

Kahve falında bağırmak sesini duyuramamak el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ezan sesi duyup uyanmak buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Kahve falında ses duyuramamak kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında ses duyup korkmak yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında bağırıp sesini duyuramamak doğru işler yapacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında sesini duyuramamak maddi anlamda feraha ermeye, sevilen kişilerle aranın bozulacağına alamet eder.

Kahve falında birine sesini duyuramamak paraya ve mala kavuşacağına, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir