AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağırıp sesini duyuramamak

Kahve falında bağırıp sesini duyuramamak

Kahve falında bağırıp sesini duyuramamak belaya ve derde düşeceğine, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında bağırıp sesini duyuramamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere karşı farklı yollara sapmadan direkt konuşmayı tercih edebilirsiniz.

Kahve falında bağırıp sesini duyuramamak kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bağırmak sesini duyuramamak çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ses duyup korkmak fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, başarı üstüne başarı kazanacağına işarettir.

Kahve falında ezan sesi duyup uyanmak elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ses duyuramamak çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sesini duyuramamak uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına yorulur.

Kahve falında sesini kimseye duyuramamak yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına tabir olunur.

Kahve falında bağırmak ama sesini duyuramamak çeşitli fırsatlar elde edeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir