AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliyanın elini tutmak

Kahve falında evliyanın elini tutmak

Kahve falında evliyanın elini tutmak problemli durumlardan birinin çözüleceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, kalp kırıklığı olacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evliyanın elini tutmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, karşı cins ilişkilerinde çok şanslısınız.

Kahve falında evliyanın elini tutmak uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evliyanın elinden tutmak ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evliyadan el almak kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine alamet eder.

Kahve falında evliyanın elini öpmek zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına işaret eder.

Kahve falında evliya birinin elini öpmek hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evliya elini öpmek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında evliya eli görmek yaraların merheminin bulunulacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna işaret eder.

Kahve falında bir evliyanın elini öpmek hanenizde bolluk olacağına, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir