AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliya eli görmek

Kahve falında evliya eli görmek

Kahve falında evliya eli görmek çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evliya eli gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ya da parasal akışı ilgilendiren konularda rahatsız edici ufak tefek olaylar söz konusu olabilir.

Kahve falında evliya birinin elini öpmek kindar olacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine yorulur.

Kahve falında evliya eli öpmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir evliyanın elini öpmek anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında evliyanın elini öpmek kazancının günden güne çok artacağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine işaret eder.

Kahve falında evliya eli görmek rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evliyadan el almak zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evliyanın elini tutmak darlık çektiği günlerini unutacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine delalettir.

Kahve falında evliya elini öpmek sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir