AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliyadan el almak

Kahve falında evliyadan el almak

Kahve falında evliyadan el almak mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, dileklerinin kabul olacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında evliyadan el almak gördüyseniz:

  • Yanlış adımlar atmanız, yanlış anlaşılmanız veya kararsız kalmanız planlarınızı bozabilir.

Kahve falında evliyanın elini öpmek elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına delalettir.

Kahve falında evliya eli öpmek isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, kırılan bir kalbin tamir edileceğine tabir olunur.

Kahve falında evliya eli görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine delalet eder.

Kahve falında evliya elini öpmek eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, bereket ve zenginlik bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir evliyanın elini öpmek sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine delalet eder.

Kahve falında evliyadan el almak zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine yorulur.

Kahve falında evliyanın elini tutmak akrabayla araya mesafe konulacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında evliya birinin elini öpmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, sonunda maddi zarara gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir