AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliya birinin elini öpmek

Kahve falında evliya birinin elini öpmek

Kahve falında evliya birinin elini öpmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, neşe ve sevinç içinde olacağına, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine delalettir.

Kahve falında evliya birinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Başarılı bir ekip çalışması yapmanız da olasıdır.

Kahve falında evliya eli öpmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evliya elini öpmek insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında evliyanın elini öpmek gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına işarettir.

Kahve falında evliya birinin elini öpmek atılacak adımların boşa çıkacağına, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına işarettir.

Kahve falında bir evliyanın elini öpmek fal sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında evliyayı öpmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında evliya öpmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evliya eli görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir