AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir evliyanın elini öpmek

Kahve falında bir evliyanın elini öpmek

Kahve falında bir evliyanın elini öpmek borçlarının da kapanacağına, ileri gideceğine, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine işarettir.

Kahve falında bir evliyanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Sizi tamamlayabilecek veya yapmak istediğiniz şeylerde yardımı dokunabilecek kişilerle iletişim kurmalısınız.

Kahve falında evliya eli öpmek zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evliya elini öpmek kendinden emin adımlar atacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına işarettir.

Kahve falında evliyanın elini öpmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine işaret eder.

Kahve falında evliya birinin elini öpmek güzel bir ilişkiye başlanacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir evliyanın elini öpmek çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evliya öpmek atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına yorulur.

Kahve falında evliyayı öpmek sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına işarettir.

Kahve falında evliyanın elini tutmak kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir