AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliya elini öpmek

Kahve falında evliya elini öpmek

Kahve falında evliya elini öpmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, sıkıntılarından arınacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, mal ve para sahibi olacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evliya elini öpmek gördüyseniz:

  • Tavsiyeler havada uçuşabilir.

Kahve falında evliya birinin elini öpmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine işarettir.

Kahve falında evliya eli öpmek sermayesinin boşa gideceğine, anne baba duası alacağına inanılır.

Kahve falında evliyanın elini öpmek düzeninin yıkılmayacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evliya elini öpmek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine delalet eder.

Kahve falında bir evliyanın elini öpmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında evliyayı öpmek haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında evliya öpmek kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evliya eli görmek parasının azalacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir