AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliyanın elinden tutmak

Kahve falında evliyanın elinden tutmak

Kahve falında evliyanın elinden tutmak bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında evliyanın elinden tutmak gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmakta fayda var.

Kahve falında evliyanın elinden tutmak işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evliyanın elinden su içmek çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evliyanın elini tutmak arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin elinden tutmak hayatının çok daha kolay hale geleceğine, işlerinde atılıma geçeceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilinin elinden tutmak huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına yorulur.

Kahve falında bir erkeğin elinden tutmak uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini elinden tutmak hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düşenin elinden tutmak hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir