AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliyanın elini öpmek

Kahve falında evliyanın elini öpmek

Kahve falında evliyanın elini öpmek atılan adımların sıkıntı yaratacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, birçok yeni fikir edinileceğine yorulur.

Kahve falında evliyanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Yeni çözümler bir süredir sorun yaratan konuları ortadan kaldırabilir.

Kahve falında evliyanın elini öpmek kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evliya birinin elini öpmek kısa süre içinde işlerinin açılacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında bir evliyanın elini öpmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine rivayet eder.

Kahve falında evliya elini öpmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evliya eli öpmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evliyayı öpmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evliya öpmek daha kolay bir hayata kavuşacağına, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evliya eli görmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir