AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin elinden tutmak

Kahve falında sevgilinin elinden tutmak

Kahve falında sevgilinin elinden tutmak çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, mutlu ve huzurlu biri olacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına inanılır.

Kahve falında sevgilinin elinden tutmak gördüyseniz:

  • Bazı bağlantılarınızı en iyi şekilde kullanmanın yollarını arayabilirsiniz.

Kahve falında sevgilinin elinden tutmak çok büyük bir baskı altına gireceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin elinden tutmak dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeğin elinden tutmak yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek elinden tutmak girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında askerin elinden tutmak atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kadının elinden tutmak fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, işlerin büyük başarılar getireceğine delalettir.

Kahve falında gelinin elinden tutmak sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir çocuğun elinden tutmak aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir