AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliyanın elinden su içmek

Kahve falında evliyanın elinden su içmek

Kahve falında evliyanın elinden su içmek bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evliyanın elinden su içmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların halledilmesine yardımı dokunacaksa yedek planlar veya son dakika değişiklikleri yapmaya hazırlanmalısınız.

Kahve falında evliyanın elinden su içmek güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evliyadan su içmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin elinden su içmek kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün elinden su içmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birinin elinden su içmek fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birinin elinden su içmek uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, çok güzel günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının elinden su içmek istediği yola çıkacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına işaret eder.

Kahve falında ölü elinden su içmek esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir