AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşenin elinden tutmak

Kahve falında düşenin elinden tutmak

Kahve falında düşenin elinden tutmak aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında düşenin elinden tutmak gördüyseniz:

  • Kendi işinizi yapmaya başlayabilir, evden çalışabilir ya da sanatsal işlere ilgi duyabilirsiniz.

Kahve falında düşen birinin elinden tutmak nerede hata yaptığını sorgulayacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında düşenin elinden tutmak ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine alamet eder.

Kahve falında eşinin elinden tutmak hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kızın elinden tutmak evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında başbakanın elinden tutmak çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anne elinden tutmak yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine delalettir.

Kahve falında birini elinden tutmak dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında erkek çocuğun elinden tutmak ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir