AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin elinden tutmak

Kahve falında eski sevgilinin elinden tutmak

Kahve falında eski sevgilinin elinden tutmak güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, rahatının yerine geleceğine, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin elinden tutmak gördüyseniz:

  • Maddi başlıkları ikili ilişkilere karıştırmamakta fayda var.

Kahve falında eski sevgilinin elinden tutmak kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilinin elinden tutmak yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin elinden su içmek hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin elinden tuttuğunu görmek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilisinin elini tutmak güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin elini tutmak sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgili elini tutmak tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgilin elini tutmak işlerin çok kötü bir hale geleceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir