AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini elinden tutmak

Kahve falında birini elinden tutmak

Kahve falında birini elinden tutmak deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, herkesin desteğinin alınacağına, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, herhangi zarara uğramayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına işarettir.

Kahve falında birini elinden tutmak gördüyseniz:

  • Yalnız olanlar yeni birileriyle duygusal paylaşımlar yaşayabilirler ya da ilişkisi olanlar sevdikleri kişilere daha da fazla bağlanabilirler.

Kahve falında yaşlı adamın elinden tutmak büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına delalet eder.

Kahve falında annenin elinden tutmak çok yüksek mevkilerde bulunacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında ölünün elinden tutmak bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında bir kadının elinden tutmak kurulu düzeninin olacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir ölünün elinden tutmak onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğun elinden tutmak böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, imkânlarının azalacağına yorulur.

Kahve falında kadının elinden tutmak çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin elinden tutmak önemli atılımlar yapacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir