AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin elinden tutmak

Kahve falında bir erkeğin elinden tutmak

Kahve falında bir erkeğin elinden tutmak keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkeğin elinden tutmak gördüyseniz:

  • Boşboğazlık etmeyin.

Kahve falında erkek çocuğun elinden tutmak başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin elinden tutmak maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında erkek elinden tutmak çok daha iyi başarılar kazanacağına, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğin elinden tutmak aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğun elinden tutmak kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, dikkat çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında gelinin elinden tutmak şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında annenin elinden tutmak kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, tatlı yorgunluklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında başbakanın elinden tutmak yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir