AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliya eli öpmek

Kahve falında evliya eli öpmek

Kahve falında evliya eli öpmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine inanılır.

Kahve falında evliya eli öpmek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi paylaşabilir, yaşam tarzınızda olumlu etkisi olacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında evliya eli öpmek ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evliyanın elini öpmek kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir evliyanın elini öpmek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında evliya birinin elini öpmek sağlık sorunları yaşanacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evliya elini öpmek bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, yükünün hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evliya öpmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evliyayı öpmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine işaret eder.

Kahve falında evliyadan el almak elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir