AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli kadının elini tutmak

Kahve falında evli kadının elini tutmak

Kahve falında evli kadının elini tutmak yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evli kadının elini tutmak gördüyseniz:

  • Fazla tanımadığınız kimselere karşı biraz temkinli olmanızda yarar var.

Kahve falında evli kadının elini tutmak herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evli erkeğin elini tutmak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evli birinin elini tutmak kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı kadının elini tutmak sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadının elini tutmak iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına yorulur.

Kahve falında kadının elini tutmak eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun fal sahibini sevindirecek şekilde olacağına, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadının elini tutmak parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine delalet eder.

Kahve falında kadın eli tutmak sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir