AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadının elini tutmak

Kahve falında bir kadının elini tutmak

Kahve falında bir kadının elini tutmak hayır işleri yapacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine inanılır.

Kahve falında bir kadının elini tutmak gördüyseniz:

  • Ya da oldukça beklenmedik veya alışılmadık yöntemler deneyerek sayılan başlıklarda ilerleme kaydedebilirsiniz.

Kahve falında kadının elini tutmak inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine delalettir.

Kahve falında yaşlı kadının elini tutmak itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadının elini tutmak sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, başkasının hakkına göz dikileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadın eli tutmak emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kadın elini tutmak verimliliğinin de artacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık bir kadının elini tutmak başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında evli kadının elini tutmak sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına delalet eder.

Kahve falında yabancı kadının elini tutmak işlerini boşvereceğine, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir