AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı kadının elini tutmak

Kahve falında yaşlı kadının elini tutmak

Kahve falında yaşlı kadının elini tutmak endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, pişmanlığa, içinin rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadının elini tutmak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da yaşadığınız yeri ilgilendiren bir konu netlik kazanmaya veya şekillenmeye başlayabilir.

Kahve falında yaşlı kadının elini tutmak attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı birinin elini tutmak sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı adamın elini tutmak gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı kadın eli görmek günah ve suç işleyeceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı kadın eli öpmek fırsatların daha büyük getirileri olacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine işaret eder.

Kahve falında yaşlı kadın elini öpmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında yaşlı kadınların elini öpmek duaların Allah katında karşılığını bulacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşlı kadının elini öpmek istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir