AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı kadının elini tutmak

Kahve falında yabancı kadının elini tutmak

Kahve falında yabancı kadının elini tutmak Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, ele geçen paranın daha da artacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, yeni bir başlangıç yapmaya, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı kadının elini tutmak gördüyseniz:

  • Aklınız yolunuzu aydınlatabilir.

Kahve falında yabancı kadının elini tutmak çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında yabancının elini tutmak sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı erkeğin elini tutmak omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında yabancı bir kızın elini tutmak sıkıntılarının hafifleyeceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı birinin elini tutmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı erkek elini tutmak insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında yabancı kadının elini öpmek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadın elini tutmak sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir