AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının elini tutmak

Kahve falında kadının elini tutmak

Kahve falında kadının elini tutmak sorunlarının azalacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kadının elini tutmak gördüyseniz:

  • Limitlerini aşan ya da sınırlarını zorlayan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında yabancı kadının elini tutmak hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, işindeki bereketin de çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında evli kadının elini tutmak kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadın elini tutmak işinin de hep yürüyeceğine, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında tanıdık bir kadının elini tutmak yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, paraya ve mala kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadının elini tutmak sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı kadının elini tutmak yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, maddi varlığının çoğalacağına yorulur.

Kahve falında bir kadının elini tutmak güzel günler yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine delalettir.

Kahve falında kadın eli tutmak hasretlerin biteceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir