AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli birinin elini tutmak

Kahve falında evli birinin elini tutmak

Kahve falında evli birinin elini tutmak hayatın fal sahibine güleceğine, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine delalettir.

Kahve falında evli birinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar veya kime güvenip kime güvenemeyeceğiniz konusu sabır istiyor.

Kahve falında evli birinin elini tutmak ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evli kadının elini tutmak rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evli erkeğin elini tutmak başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine tabir olunur.

Kahve falında kocanın elini tutmak gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında güneşi elinde tutmak yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkek elini tutmak büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine inanılır.

Kahve falında denizde elinle balık tutmak hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına yorulur.

Kahve falında ayı elinde tutmak alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, çok hayırlı işlere imza atacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir