AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın eli tutmak

Kahve falında kadın eli tutmak

Kahve falında kadın eli tutmak büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında kadın eli tutmak gördüyseniz:

  • Hak ettiğinizden azına razı olmayın.

Kahve falında kadın eli tutmak başarısının artacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadının elini tutmak işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında evli kadının elini tutmak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kadının elini tutmak onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, sıkıntı yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yabancı kadının elini tutmak harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kadın elini tutmak hane içine ay doğacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadının elini tutmak zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir kadının elini tutmak cesaret gerektiren işlere gireceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir