AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli erkeğin elini tutmak

Kahve falında evli erkeğin elini tutmak

Kahve falında evli erkeğin elini tutmak alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, yarınlarına umutla bakacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına inanılır.

Kahve falında evli erkeğin elini tutmak gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizdeki kişilere karşı bazı yaklaşımlarda bulunabilirsiniz.

Kahve falında evli erkeğin elini tutmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evli kadının elini tutmak üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, güzel bir hayat geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evli birinin elini tutmak gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, ona kol kanat gereceğine delalet eder.

Kahve falında erkek çocuğu elini tutmak kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında erkek elini tutmak canını ve malını garanti altına alacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin erkeğin elini tutmak sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında erkek arkadaşın elini tutmak istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir erkeğin elini tutmak tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir