AnaSayfa / Genel / Kahve falında apartman boşluğuna düşmek

Kahve falında apartman boşluğuna düşmek

Kahve falında apartman boşluğuna düşmek yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında apartman boşluğuna düşmek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde bir rekabet durumundan kazançlı çıkmanız olasıdır.

Kahve falında apartman boşluğuna düşmek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında apartman boşluğu görmek maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında merdiven boşluğundan düşmek büyük başarıya ulaşılacağına, isabetli adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında uçurumdan boşluğa düşmek elinin de bolluk göreceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına alamet eder.

Kahve falında bi boşluğa düşmek aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına inanılır.

Kahve falında merdivenden boşluğa düşmek bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Kahve falında asansörün boşluğuna düşmek konforunun yerinde olacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına alamet eder.

Kahve falında bir boşluğa düşmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, rahata erileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir