AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumdan boşluğa düşmek

Kahve falında uçurumdan boşluğa düşmek

Kahve falında uçurumdan boşluğa düşmek elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, sıkıntılı bir döneme gireceğine, hem yıpranacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan boşluğa düşmek gördüyseniz:

  • Her şeyin fazlasından kaçınmalısınız.

Kahve falında uçurumdan boşluğa düşmek çok zor bir yoldan geçeceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asansör boşluğuna düşmek kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sonsuz boşluğa düşmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir boşluktan düşmek tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine inanılır.

Kahve falında bir boşluğa düşmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya alamet etmektedir.

Kahve falında karanlık boşluğa düşmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında apartman boşluğuna düşmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına yorulur.

Kahve falında asansörün boşluğuna düşmek mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir