AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdiven boşluğundan düşmek

Kahve falında merdiven boşluğundan düşmek

Kahve falında merdiven boşluğundan düşmek kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, bir üniversitede hoca olunacağına, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine yorulur.

Kahve falında merdiven boşluğundan düşmek gördüyseniz:

  • Bir seyahat, eğitim, seminer, kur ya da konferans yeni olanakları ya da seçenekleri önünüze getirebilir.

Kahve falında merdiven boşluğundan düşmek ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, büyük işlerin ortaya konulacağına rivayet eder.

Kahve falında merdivenden boşluğa düşmek ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına alamet eder.

Kahve falında merdiven boşluğuna düşmek yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında merdiven boşluğundan atlamak eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında merdiven boşluğu görmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asansörden boşluğa düşmek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yokluk ve fakirlik içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında sonsuz boşluğa düşmek maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksekten boşluğa düşmek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir