AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir boşluğa düşmek

Kahve falında bir boşluğa düşmek

Kahve falında bir boşluğa düşmek gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, kazançlı bir işe girileceğine, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, sayılan ve sevilen kimse olacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına inanılır.

Kahve falında bir boşluğa düşmek gördüyseniz:

  • Ne tür yöntemler kullandığınız ne yaptığınız kadar önemlidir.

Kahve falında merdiven boşluğuna düşmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında asansör boşluğuna düşmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asansörden boşluğa düşmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında uzay boşluğuna düşmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asansörün boşluğuna düşmek uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına yorulur.

Kahve falında sonsuz boşluğa düşmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir boşluktan düşmek isteklerinin yerine geleceğine, yakında işlerinin aksayacağına alamet eder.

Kahve falında merdivenden boşluğa düşmek iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir