AnaSayfa / Genel / Kahve falında bi boşluğa düşmek

Kahve falında bi boşluğa düşmek

Kahve falında bi boşluğa düşmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, her daim Allah yolunda olacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bi boşluğa düşmek gördüyseniz:

  • Biraz çabalamanız gerekiyor.

Kahve falında bir boşluktan düşmek bedenen de ruhen de şifa bulacağına, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asansörden boşluğa düşmek cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında merdiven boşluğuna düşmek inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine yorulur.

Kahve falında merdiven boşluğundan düşmek bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, huzurunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bi boşluğa düşmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine işarettir.

Kahve falında sonsuz boşluğa düşmek kötü ve hasta günler geçireceğine, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan boşluğa düşmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksekten boşluğa düşmek doğru bir karar verileceğine, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir