AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansörün boşluğuna düşmek

Kahve falında asansörün boşluğuna düşmek

Kahve falında asansörün boşluğuna düşmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asansörün boşluğuna düşmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden etkilenmesini veya sizi takip etmesini istiyorsanız daha gerçekçi olmalı veya gerçeklere ulaşmaya çalışmalısınız.

Kahve falında asansörden boşluğa düşmek yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına rivayet eder.

Kahve falında asansörün boşluğuna düşmek alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına işarettir.

Kahve falında asansör boşluğuna düşmek hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asansör boşluğu görmek fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, ortaklıklar varsa da bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asansör boşluğunda kalmak ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asansör boşluğuna düştüğünü görmek büyük miktarda para kazanılacağına, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında merdivenden boşluğa düşmek hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında merdiven boşluğuna düşmek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir