AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenden boşluğa düşmek

Kahve falında merdivenden boşluğa düşmek

Kahve falında merdivenden boşluğa düşmek ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine inanılır.

Kahve falında merdivenden boşluğa düşmek gördüyseniz:

  • Bazı plan veya projelerde yapacağınız ufak tefek düzenlemeler mükemmel sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında merdiven boşluğundan düşmek eğlenceli günler geçirileceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenden boşluğa düşmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında merdiven boşluğuna düşmek işlerini büyüteceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında merdiven boşluğundan atlamak birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına alamet etmektedir.

Kahve falında merdiven boşluğu görmek moral bulacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında bi boşluğa düşmek bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, fal sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asansör boşluğuna düşmek geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asansörün boşluğuna düşmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, korkularını ve şüphelerini yeneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir