AnaSayfa / Genel / Kahve falında apartman boşluğu görmek

Kahve falında apartman boşluğu görmek

Kahve falında apartman boşluğu görmek işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, mallarının ve parasının bereketinin artacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, zor bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında apartman boşluğu gördüyseniz:

  • Biraz rahatlamayı herkesten çok hak ettiniz.

Kahve falında apartman boşluğuna düşmek görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine yorulur.

Kahve falında apartman boşluğu görmek yepyeni biri haline geleceğine, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına delalet eder.

Kahve falında sonsuz boşluk görmek hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına delalettir.

Kahve falında karanlık boşluğa düşmek tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, ihanet dolu bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz boşluk görmek rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında derin boşluk görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini boşlukta hissetmek kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine yorulur.

Kahve falında boşluktan düştüğünü görmek sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir