AnaSayfa / Genel / Kahve falında evlenecek kisiyi görmek

Kahve falında evlenecek kisiyi görmek

Kahve falında evlenecek kisiyi görmek yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, bazı girişimlerde bulunacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine rivayet eder.

Kahve falında evlenecek kisiyi gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda sizi yanıltan kişiler olabilir.

Kahve falında evlenecek kisiyi görmek zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocayi kiskanmak maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş kisileri görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında kiza hamile kalmak işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında ses kisilmasi görmek yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kizin elini tutmak kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine işaret etmektedir.

Kahve falında kavrulmus kiyma görmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına delalet eder.

Kahve falında iki kisinin arasinda kalmak yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir