AnaSayfa / Genel / Kahve falında ses kisilmasi görmek

Kahve falında ses kisilmasi görmek

Kahve falında ses kisilmasi görmek malını ve canını riske edeceğine, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ses kisilmasi gördüyseniz:

  • Resmi dairelerle olan işlerinizde olmadık zorluklar çıkabilir.

Kahve falında ses kisilmasi görmek kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin kizin elini tutmak beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, zevki sefa içinde olacağına işarettir.

Kahve falında kiza hamile kalmak manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında at kişnemesi görmek sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evlenecek kisiyi görmek hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında at kişnemesi duymak karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kocayi kiskanmak makamında en yüksek noktaya erişeceğine, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilini baska kizla görmek bahtının da çok parlak olacağına, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir