AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kisileri görmek

Kahve falında ölmüş kisileri görmek

Kahve falında ölmüş kisileri görmek iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, çok başarılı işlere girileceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, her zaman haklının yanında olacağına, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş kisileri gördüyseniz:

  • Bazı şeylerden vazgeçmek ya da bazı şeyleri feda etmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında sevgilini baska kizla görmek işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kizin elini tutmak çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine inanılır.

Kahve falında evlenecek kisiyi görmek kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine inanılır.

Kahve falında bir kizim hamile görmek helal rızık yiyeceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında at kişnemesi görmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına delalettir.

Kahve falında erkek kiyafet görmek kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, ruhen güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında at kişnemesi duymak keyiflerinin yerinde olacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş kisileri görmek kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir